GMG Versmarkt is een uniek voedingsconcept van zaakvoerder Katrien Janssens.
Opgestart in 1976 als een groot- en kleinhandel gespecialiseerd in vers vlees en charcuterie, is GMG Versmarkt én de webshop www.vlees-in-the-box.be ondertussen uitgegroeid tot een begrip in Limburg en ver daarbuiten.
We vertrekken van het karkas, versnijden dit, verkopen het resultaat als kwaliteitsvol vers vlees of maken er ambachtelijke charcuterie van.
Al jaren leveren we een topservice aan betaalbare prijzen voor particulieren, horeca, scholen, ziekenhuizen, rusthuizen en colllega-winkeliers.
 
GMG Versmarkt biedt onze klanten een breed gamma van kwalitatieve producten met focus op kwaliteit, service en vriendelijkheid.
We streven steeds naar pure producten voor het bereiden van heerlijke maaltijden en van kant-en-klare schotels.
Zo zorgen we ervoor dat we in België een vaste waarde worden waar consumenten op kunnen rekenen.
 
Ons doel van onze online slagerij Vlees-in-the-box is ook een jonger en breder publiek te bereiken en dit door de drie pijlers:
  • Verse seizoensgebonden producten
  • Hoge klantvriendelijkheid
  • Snelle service
Ons motto is "Vers - Snel -Thuis".
 
Bezoek onze webshop : www.vlees-in-the-box.be en bestel je vers kwaliteitsvlees online.
 

Visie

Guy, Maurice en Gaston begonnen in 1976 met twee slagerijen, één in Sint-Truiden en één in Gelmen. In 2005 nam Katrien Janssens de zaak over en startte in 2014 met de webshop Vlees-in-the-Box.

In onze toonbank presenteren we een rijk assortiment van vers vlees en een uitgebreid gamma aan hoofdzakelijk huisbereide charcuterie. Ondanks de groei bleven - en blijven - de producten ambachtelijk bereid net zoals in grootmoeders tijd. Met de liefde voor het vak, kiezen we voor onze huisbereidingen dagverse producten die hoofdzakelijk seizoengebonden zijn.       

GMG Versmarkt baseert zich op 3 pijlers die eveneens onze visie bevat. We willen op een vriendelijke manier kwaliteitsvolle en verse producten aanbieden door een goede service. Ons motto is “klant is koning”.